Prijeti li Rovinju “Skok u mrak” ako IDS izgubi na izborima? – piše Za Bolji Rovinj

objavljeno u: Novosti, Uncategorized | 0

“Sugestivna demokracija predsjedništva Zajednice Talijana Rovinj

Na facebooku je osvanulo pismo koje je potpisano sa: predsjedništvo zajednice Talijana “Pino Budicin” Rovinj. Koliko znamo predsjednik zajednice je Marino Budicin……

Nevjerojatno je kojim žarom se uvjerava članove zajednice da je bitno da na predstojećim izborima glasaju za IDS.
Marino je sa godinama sve oštriji u svojoj retorici zaštite Talijanske manjine u Rovinju.

Tako se u pismu navodi da je ne glasanje za IDS i njihov gubitak izbora jednak “skoku u mrak” ili skoku u crni ponor…..

To je rezultat dogovora (trgovine) između Rovinjskog IDS-a i Rovinjske zajednice Talijana o podršci zajednice IDS-u na predstojećim izborima.

Dokle je ovo sve došlo i kuda vodi slikovito prikazuje današnji komentar kandidata HDZ-a za gradonačelnika Rovinja Sergio Rabar koji je na sučeljavanju kandidata na IDS-ovom radiu ROVINJ FM izjavio da bi on da je znao da se sa manjinama mogu sklapati dogovori, sklopio dogovor sa HRVATSKOM manjinom u Rovinju.”

Piše ZaBolji Rovinj

Više o ovom članku porčitajte na:

Vijest također prenosi i portal kamenjar kojeg možete pročitati na